lauantai 4. lokakuuta 2014

Vatulointia ja vedoksia - Grafiikkaa vol 2.

No jospa nyt lauantain kunniaksi heti näin iltapäivään jo tervehdys! Intoa puhkuen grafiikkakurssilta palanneena, sormenpäät yhä mustana. Oman ajan aatelia viikonloppuun, kun saa ihan itse viettää oman itsensä parissa viisi tuntia (kyllä - VIISI) ja miettiä kaikessa rauhassa mitä kaikkea paperille vedostaisi. Monotypiaa, paperilitografiaa, viivasyövytystä ja vähän kotiläksyjäkin. Yllättävän paljon vatulointia ennen vauhtiin pääsyä, mutta siitähän ne sitten hanat aukesivat, kun vain alkoi työstämään. Vielä ei kotiintuomisina ollut mitään valmista, mutta siellä ne vedokset odottelevat kuivumistaan ja huomenna saan jo jotain mukaankin. Perhaps.

Kurssin vetäjänä toimii Riina Rauma, jonka töitä näkyy myös täällä vanhemmissa julkaisuissa ("Siitä tuli sittenkin hyvä aamu" sekä "Hay saying HEY!". Huomenna mä niin nautin vielä!

Muutama lyijykynä - / tussiluonnos sarjasta "Rytmit"

Kohta Rva K vetää siistimpää ylleen ja jatkaa kulttuurin ja taiteen täyttämää päivää Taivaan valot  -konsertissa Snellman -salilla. Ja siellähän laulaa osana hulppean isoa kuoroa Nti H ystävineen Mäntykankaan musaluokilta -siitä voi tulla ainoastaan mahtista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K