torstai 9. lokakuuta 2014

ELOSSA - eihän silti tarvi imuroida?

Alive and kicking. Kolme päivää ja risat siihen meni, mutta jälleen elävien kirjoissa. Taas todistettiin, että taudin karkoittaa parhaiten lepo. Lepo, lepo & lepo. Päämaja on exactly sen näköinen, että Rva K on vetänyt hirsiä antaumuksella. Hän on myös vakuuttunut siitä, että se Jaappania uhkaava taifuuni teki pienen kiepauksen Suomen länsirannikon kautta ja päätti mellastaa pahimmat vimmansa tänne. Ilmankos sen ennustettiinkin rauhoittuvan ennen Japanin rannikolle iskeytymistä....

Rva K on myös vanhentunut arvokkaasti lukuisten aivastusten ryydittämänä. Kyseinen päivä alkoi maailman ihanimmalla aamukahvihetkellä sängyssä, joka tarjoiltiin Nti H:n ja Nti S:n laulun säestäminä. Tarjottimelta löytyi uunituore pulla rusinoiden (himpun verran ihmettelen näitä vieläkin :D ) kera, "kokis-päärynälimsa -hässäkkä" sekä reilu kuppi kaffia. Sulhanen oli jo siinä vaiheessa pitkällä, junassa kohti Helsinkiä.

Mummu oli tehnyt Rovaniemeltä syntymäpäivän kunniaksi korvaamattoman löydön. Jo pitkään olen paikallisessa Agathassa ihaillut violettia linjakasta kaadinta, mutta siinä oli pielessä väri sekä se pikkuseikka, että kaadin oli rikki eikä olisi kestänyt sisällön painoa. Kaunis, lila ja hyödytön. Mutta Mummu, Mummu, Mummu oli löytänyt vihreänä samaisen kaatimen Rovaniemeltä ja niin saapui ihanuus meille lahjana. Designlasia sain muutakin, kun Heikki Orvolan aiemmin esittelemäni vihreä kynttilälyhty sai seuraa kirkkaasta sisaresta. Pahvipaketti säilyköön vielä salaisuutena, kuin myös vielä matkalla oleva lahjus sulhaselta. Palataan niihin myöhemmin.

Niin se imurointi. Jostain syystä juuri imurointi on suurinta myrkkyä. Rva K:ta ei voisi vähempää kiinnostaa tarttua imurin varteen ja turhautua rakkineen törmäilyistä keskellä taloa olevaan takkaan, maton reunoihin, oven karmeihin tai tuolin jalkoihin. Luojan kiitos, meillä ei ole lainkaan kynnyksiä. Raivostuttavaa puuhaa, IY, YÖK ja HYI. Siksipä se saakin jäädä huomiselle, jo siitäkin syystä, että vimmainen käveleminen ja käsien vispaus aiheuttaisi vielä julmetun yskimiskohtauksen. Rva K saattaa jopa vihjaista sulhaselle asiasta. Myönnettäköön, että silloin se tulisi myös tehtyä kunnolla. Sulhanen imuroi listatkin. Rva K imuroidessaan .... hmmmm -keskittyy "suurempiin linjoihin" so to speak. Mut ainahan vois "Meluta"!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K