perjantai 24. lokakuuta 2014

Mä sain tuliaisia -surprise, surprise!

Eilen jo viittaus ikkunaostoksiin, joten tänään niistä vähän lisää. Sitä ennen todettava kuitenkin, että huikea valo alkoi siintämään hämärässä peltojen pinnalla, kun juna viiletti kohti pohjoista. Talvihan se siellä leijailee maahan. Harmi vaan, tuskin pysyäkseen. Joka tapauksessa yhä enemmän syytä polttaa kynttilöitä ja tunnelmoida takan loimussa!

Niin rouvan näköinen kattaus
Back to window shopping. Montakaan windowta ei kyllä osunut kameran ruudulle, sillä yhä enenevissä määrin alkaa hienoja näkymiä katsoessaan kaivata kuviin parempaa laatua. Ja puhelimen akkukin protestoi äänekkäästi. Vaikka näkymän saisikin tallennettua, ei se jälkeenpäin vedä (toisaalta tietenkään) vertoja hetkelle, joka jo meni ohi ja jonka tavallaan tuhlasi kuvan ottamiseen. Olisi hienoa jos se hetki saisi arvoisensa kuvan myös. You know what I mean? Mutta sitä enemmän voi keskittyä silloin live-ihasteluun sekä vakiokierrokseen. Rva K pisti juoksuksi ehtiäkseen Artekille, sillä se menee ihan ensimmäisenä kiinni. Harvoin sieltä mitään suurempaa lähtee mukaan, mutta siellä silmä lepää ja kassiin sujahtaa muutama lautasliinapaketti, printtiä, korttia tai köökiin kaunistusta. Mademoiselle ja Tankki antavat vieläkin odottaa itseään, mutta pitäähän niitä haaveita olla -Eiks?

Kierroksen päättää Stocka, sillä muut ovat jo sulkeneet ovensa (rouvaa kovin ihmetyttää, että ottavatko ihmiset pääkaupunkiseudulla lomaa ehtiäkseen muihin kuin tavarataloihin, kun ei tahdo ehtiä mihinkään. Ikään :D) 

"Design House Stockholm is a publishing house for contemporary Scandinavian design, with products ranging from furniture to fashion, lighting, tableware and limited studio editions."

Bra jobbat, sillä Timo Termo -lasit kuumille sekä kylmille juomille (design Timo Sarpaneva 1998) ovat saatavilla sieltä kautta. "My greatest glass ever" tuumaa hän itse. Seuraavana listalla Timo Tumblerit.

Tositoimissa

ASIAAN! Amaretto & Irish Coffee chocklad cakes Fazerin Sinisellä höystettynä
Mulla on herkkupäivä - see ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K