maanantai 20. lokakuuta 2014

Pulkannaruille kyytiä kukonlaulun aikaan - such a fabulous feeling!

Tänään on tuunattu Rva K:ta. Pulkannarut ja reisipatteri saivat kyytiä rouvan rimpuillessa sydämensä kyllyydestä kuntosalilla, milloin missäkin laitteessa ja minkäkin tangon varressa. Hieno fiilis astua täysin pimeään saliin, napauttaa poppivehkeet käyntiin ja hypätä juoksumatolle. Musiikki pitää valita tarkoin, sillä hiveämpää riesaa ei ole, kuin musa jonka tahtiin ei voi kävellä/juosta tismalleen oikeaan rytmiin. Tassuissa uudet paljasjalkatossut neitsytmatkalla. Kodak moment.


Kuntosali oli kauan poissa kuvioista, sillä se ei yksinkertaisesti mahtunut mihinkään väliin arjen kiireissä. Mutta eipä olisi rouva itsekään uskonut, että painot kolisevat vielä joskus kukonlaulun aikaan. Ihan parasta! Ja ennen kaikkea omaa aikaa ja tekemistä joka ei ole pois Tuunaamo Crewn yhteisestä ajasta.

Illan hämyssä lamppua lampun perään

Hekumallisen tunnelmavalon sai ripustamalla ihan hehkulamppusarjan ikkunaan sopivassa epäjärjestyksessä. Ohimennen tästä sivusta räpättynäkin sarjan pehmeä valo ja siro kokonaisuus viehättävät. Takassa loimuaa tuli, pari kynttilää, kolme nassikkaa unten mailla ja sulhanen soffalla vieressä. Aika nasta maanantai.


Ja Prättälän poika (Tuomo) se laulaa taustalla "New Mystique" -aika cool, jännä ja tassun alle menevä.

2 kommenttia:

 1. Uuuh nostan hattua!! Aamuliikunnasta haaveilen minäkin, josko sitte kun saa selville juniorin vaivat ja saatas kunnon yöunet kehiin! :)
  ihanata tunnelmaa tuli valojen myötä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika aikansa niinhän ne sanoo viisaasti! Kohta huomaat, että sitä riittää taas itsellekin. Hang in there! <3

   Poista

Kiva kun kävit!

-Rva K