sunnuntai 26. lokakuuta 2014

JOULU tulla jollottaa - Tuunaamon eka skaba!

Morjensta sunnuntai-iltaan! Ihan ensimmäistä arvontaa pykätään pystyyn Tuunaamossa ja jännitys on käsin kosketeltavaa. Oletko jouluihminen vai lentäisitkö ennemmin lämpimään pakoon? Tai jopa vain tekisit ennemmin töitä? Kaikilla on vapaus mielipiteeseen tässä, kuin myös kaikissa muissakin makuasioissa.  Kerro siis oma preferenssisi ja olet mukana ihanan, Kokkotyösäätiön valmistaman kierrätysmateriaaleista (vanhoja kirjoja) valmistetun koristeen arvonnassa! Edellisen postauksen (VAJA - ideaa ja estetiikkaa) viimeisin kuva kertoo vaihtoehdot ja lopullinen valinta on suuri yllätys (joku niista kuitenkin -arvoltaan yhteneväiset). Aikaa osallistua koko ensi viikko, eli kello kilahtaa toisin sanoen ensi sunnuntaina 2.11.2014 klo 24:00 kommentointiajan päättymiseksi. Arvonnan voittaja julkistetaan heti maanantai-iltana.

No entäs Rva K -ehdottomasti jouluihminen! Vielä ei jouluiset viisut raikaa, mutta ei siihen mene enää kauaa aikaa ;D Joulua kohden aiheeseen liittyviä arvontoja tulee lisää, joten stay "tuned"!

Vanha favorite (kuva www.kotivinkki.fi), josta Tuunaamossa jo värkätään omia versioita ;)
Kisa-aika alkaa N.Y.T. - NYT!

7 kommenttia:

 1. Absolutely jouluimmeinen! Ku ekat lumet nakkas maahan meinasin jo kaivaa joulukamat varastosta... Maltoin! Lyhtyjä ollut pihalla jo kauan ja kynttilöitä palaa sisällä harvasen päivä. Vielä ei kuitenkaan Bublé soi... kohta sekin varmaan alkaa. ;) (leenaka@suomi24.fi)

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi jouluihminen....mutta vain pienen hetken ��Rakastan laittaa joulua kotiimme. Joulu valmistelut aloitetaan joulukuun alkupäivinä, fiiliksen mukaan. Joulu lähtee meiltä kuitenkin viimeistään kun vuosi vaihtuu....( mieluiten jo aikaisemminkin). Joulun värimaailma on ehdottomasti valkoinen ja harmaa...punaista...pieninä annoksina ����

  VastaaPoista
 3. What a... mää kirjotin kauhian pitkän sepustuksen heti ku tämä postaus tuli ja sitä ei ollukkaan täälä :o ihana netti..tietysti pätkäsi meillä poikki just ratkasevalla hetkellä :D no, lyhennetty versio: Jouluihminen isolla J:llä ja aloitan fiilistelyn viimeistään lokakuussa ;) nyt joululauluja soitellaan aamuhämyssä ja välillä aamupalakin hoituu kynttilänvalossa. Ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
 4. Minun sisäinen jouluihminen on jo keittänyt ensimmäiset glögit ja paistanut ensimmäiset joulutortut jo lokakuussa. Tästä se lähtee. Jouluvalot ja kortit jo valmiina:) (Sari)

  VastaaPoista
 5. Täällä yksi jouluihminen ilmoittautuu. Voi sanoa, että olen kyllä ehdottomasti jouluihminen mutta tiettyyn rajaan saakka. En ole mikään hössöttäjä enkä välitä kaikista jouluperinteistä. Leudompi sää ei haittaisi jouluna. Ei haittaisi jos lumi sulaisi vaikkapa jo aattoa seuraavana päivänä pois, sillä inhoan kylmää! ;)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Jouluihminen! Jouluun kuuluu kimaltava hanki ja valkea maa, muutoin en niin lumesta välitä. Joulu ulkomailla voisi olla myöskin jees, jos sitä ei tarvis hotellissa viettää. :)

  Marraskuun alkaessa voikin sitten jo miettiä vähän jouluvaloja ja kuunnella joulumusaa - vähän. :D

  Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna, saisitkohan tätä kautta viestiäni sillä olet skaban voittaja! Huhuilin jo aiemmassa postauksessani, että en löydä yhteystietojasi pyytääkseni sinulta tietoja voittosi postittamiseen. Jos tavoitan sinut täältä, niin mailaisitko tuunaamotheblog@gmail.com -lähetän palkinnon! :)

   -Rva K

   Poista

Kiva kun kävit!

-Rva K