lauantai 18. lokakuuta 2014

Loimua lauantaita everybody!

Rva K istuu takkatulen loimussa ja kuuntelee puiden pauketta. Itse hän ei ole väleissä kotona olevan takkansa kanssa, sillä se ei parin vuoden hyvän yhteistyön jälkeen vain suostu syttymään enää. Sytykkeet kärvähtää ja that's it. Odotas vaan, kun sulhanen näyttää sytkää samalle puuläjälle -PuFF!
Mutta Rva K ei olekaan kotona, vaan nauttii ystävän takkatulen loimusta ja hyvästä seurasta. Lauantai-illan terapiaa <3

Tamara Aladinista on aiemminkin ollut puhetta muutaman sanan sekä kuvan verran. Ohessa hyppy aikakoneella pari tuntia taaksepäin, kun vielä riitti päivänvaloa. Tamara Aladinin keltaisen Jupiter-kynttilälyhdyn kaveriksi löytyi viimein kirkas sisarensa. Viimeisin hankinta design-lasisektorilla vaati maakuntamatkailua Purmon perukoille, mutta joka kilometrin arvoinen on tämä kaunotar . Aladinin tuotannosta haaveissa enää Hurrikaani-maljakot ja sitten riittää.

Arabian Parvi-sarjan (suunnittelija Howard Smith) Kaisa-tukaani lennähti silloin vielä neiti-ihmisen luokse ylioppilaslahjana. Kaisa oli kadoksissa muutaman vuoden muuttolaatikoissa (joita edelleen löytyy ympäri maakuntaa), mutta viimein sademetsän asukki löysi kunniapaikalle uuteen asuinympäristöönsä. Timosta ja Lisasta on jo verkot vesillä, mutta vielä ei oikean värisiä yksilöitä ole tavoitettu. Tom ja Paavo vaativat vielä harkintaa.


Ja kyllä. Seuraava hankinta on järkkärikamera, vaikka aluksi päätinkin, että kännyllä mennään. Känny ei mene -hermot vain.

Ai niin, Rva K:lla on mitä parhainta kirjoitusseuraa - KuKKuuu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K