sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ainakin 150 sokeripalaa. Mmmmm ja hmmmm.....Menneellä viikolla Rva K sisäisti, että 300 gramman karkkipussi sisältää about 80 sokeripalaa. Iy. Hirveän sulavasti hän sen myös unohti ja veti vähintään 150 palaa sisällytettynä kakkuihin, karkkeihin seä muihin hiilariherkkuihin. Nti S juhli päivällä 13-vuotista taivaltaan vähän etukenossa (huomenna The Day) ja Rva itse keskittyi yskimiseen. Ja syömiseen. Ja yskimiseen. Oi sitä lahjojen ihanuutta, sillä santsikuppi juhlilla otettiinkin äireelle takakäteen, kun perinteeksi muodostuneeseen tapaan äiti-tytär -juhlat juhlittiin samoilla sumpeilla. Ehkä huomenna taas vähemmän sokeria...

Leikkokukat on ihan parhaita sillä oletus on, että ne kuolee aina kuitenkin jossain vaiheessa, jolloin se ei tule pettymyksenä tyyliin "mää ryssin jotain taas". Voi täysillä nauttia niiden parhaista hetkistä ja sitten so long babyt perään ja uudet tilalle. Tänään Rva K:ta hellittiin runsain mitoin ja hyvin olivat vieraat "K:n pulssilla" sillä päivän kukkameri oli täysin valkoinen. Orkideaa (toki ruukussa, mutta tottunut jo siihen, että sekin elää vain hetkensä- hahaa), ruusuja, ruusuja, ruusuja, liljoja sekä yksi pitkänhuiskea kaunotar, gladiolus (ei ole viettänyt niitä sokerikarnevaaleja tämä yksilö ;D)


Huomenna taas maanantai. Uusi viikko, uudet kujeet -pysykää kelkassa -kohta tulee lunta!

Parit Nappulat & Nappi (Iittala), Sitruspuristin (Alessi) sekä lahjaksi saatu "Helsingin kesä" -leikkuulauta (mielenkiintoinen uusi kotimainen tuttavuus Bombotti)


Ötyjä!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K