torstai 16. huhtikuuta 2015

Tunturin uudet vaatteeet - polkupyörän makeover

Vaihteeksi tuunausta autotallissa (okei, okei.... tänään enää finalisointia). Viime viikonloppuna jätin jo hyvästit uskolliselle vaaleanpunaiselle Tunturi Amelie-ystävälleni ja päätin toivottaa tervetulleeksi kaiffarin uusin kledjuin. Hieman siipeensä saanut (miten niin "mää vaähän vaan lainaan ja joo joo en kolhi") ystävä on makeoverinsa ansainnut.

Mummolan kesäkeinu sai väistyä ja osiin hajoitettu pyörä ripustettiin rautalangoilla "maalaustelineille" Hieman jännitti löytääkö kaikki mutterit ja nippelit enää koskaan omaa paikkaansa, mutta rohkea rokan syö! Uusi penkki ja kädensijat löytyivät Pyöräliike Pyöräpojilta jo hyvissä ajoin ja viimetingassa varaosien joukkoon liittyi vielä maailman coolein soittokello. Enää puuttuu punottu nahkaremmein kiinnitettävä kori ja menopeli vastaa uusia vaatimuksia! Tarakan perään huudellaan vasta siinä vaiheessa, kun lastenistuimen aikakausi on ohitse.

And here she is!

Ehkä vielä uudet renkaat.... Let's see :D


1 kommentti:

  1. Wow, sitähän tuli komea kertakaikkiaan! Ihanaa viikonloppua. PS: Blogissani olisi sinulle haaste, käyppä nappaamassa =D.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!

-Rva K