keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Luukut 7, 8 Ja 9 - tuuninkia, timanttisia lahjaideoita ja Rva K:n muotokuva

Luukku 7


Aurinkoa ei taaskaan näy, joten Rva K kaivaa arkistoista tuuninkeja auringolla höystettynä. En edes muista millä fokuksella menin kirppiskierrokselle, mutta voi pojat minkä aarteen löysinkään! Elettiin möhömahakauden viimeisiä hetkiä, joten onneksi apuja sain kiesien putsaamiseen. Ei ruosteen ruostetta näissä Silver Crosseissa ja ainoa kuluma saatiin aikaiseksi pesun yhteydessä juuriharjalla. Jossain vaiheessa yksi kumilenksu kaipaa uutta tilalle, mutta kyllä näillä tähän päivään mennessä on jo kummasti lykitty pikkumiestä. Mahtuu muuten paremmin auton perälle, kuin modernimmat Emmaljungat.... ;D

Sisälle tuunasin Pikku-A:n äitiyspakkauksen makuupussiin Marimekon oranssiruskean Kaivo-kankaan päälle ja jo sointuu menopeliin.


Luukku 8


Luukku numero kahdeksan pitää sisällään pirteän lisän kaupungin joulutohinaan ja tämä kannattaa jokaisen käydä tsekkamassa itse paikan päällä!

Design Kokkola Café & Shop tuo pop up -storellaan myyntiin paikallista designia laidasta laitaan. Shoppailun tiimellyksessä voit nauttia kupposen kaffia sekä REKO Kokkolastakin tuttuja Tiina Isotaluksen cookieseja. Niin ja kakkuakin on tarjolla kaffin kylkeen. Hieno lisä paikassa on mainio lasten sisäluistelurata, johon kaikki pienimmät ovat tervetulleita harjoittelemaan omien hokkareiden tai kaunareiden kanssa -eikä äidille/isälle tule edes kylmä!

Tarkemmin putiikin tarjontaan tuotteiden merkeissä voit tutustua Design Kokkolan Facebook-sivuilla. Toisella kotimaisella voit lukea aiheesta myös Österbottens Tidningenin artikkelista Design och Cafe "poppade upp" (julkaistu 6/12)
Luukku 9


Vihdoinkin se on löytynyt. Rva K:n "muotokuva", josta henkisesti tunnistan itseni välittömästi! Riina Rauma on taiteillut Tuunaamo Crew:lle, jo aiemmin esitellyn, sopivasti istuvan perhepotretin ja nyt löytyi muotokuva Mirka Johanssonin tuotannosta. Kehykset puuttuvat ja kelmutkin vielä päällä kiiltävät, mutta oli ihan pakko laittaa jo näytille. Teen tälle työlle vielä ansaitsemaansa kunniaa myöhemmin uudelleen, kunhan löytää paikkansa Päämajassa. Ihana "Apollo siipi".


Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K