lauantai 25. lokakuuta 2014

VAJA - Ideaa ja estetiikkaa

Tänään avajaisiaan viettää Anttilan kiinteistössä Kokkotyösäätiön isännöimä sisustus- ja lifestyle-myymälä VAJA. VAJAssa suomalainen työ, laatu sekä kestävä kehitys yhdistyvät myymälän konseptissa sekä tuotteissa. Idea pop up-myymälän toteutukseen lähti muotoilija Andreas Haalsin kanssa toteutetuista tuotteista.

"Kokkotyö-säätiön lanseeraamat Kokoon Community tuotteet on tehty kierrätysmateriaaleista jopa 90 prosenttisesti. VAJAssa on myös uudesta materiaalista valmistettuja säätiön tuotteita. Tuotanto tarjoaa mielekästä tekemistä vaikeassa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille. Myymälän avaaminen ja tuotteiden myynnin seuranta lähietäisyydeltä tuo myös yrittäjyyden lähemmäksi säätiön arkea.

VAJAan on kutsuttu osallistujiksi myös muutamia lähialueiden yrityksiä tukemaan Kokoon Community tuotteiden myyntiä. Tuotteiden valinnassa on ollut tärkeätä se, että tuote on valmistettu lähellä, aidoista raaka-aineista ja tukee sosiaalisesti kestävää talouskasvua. 
Osallistuvilla yrityksillä on mahdollisuus olla mukana VAJAssa aina jouluaattoon saakka."

Lue lisää VAJAsta Facebookissa

Rva K:ta houkutteli jo kaukaa kaunis ja hämyinen (jopa jouluinen) sisäänkäynti.  Muutkin kiinteistössä harhailevat lauantaishoppailijat löysivät uteliaina peremmälle myymälän miellyttävään tunnelmaan. Valikoima koostuu silmää viehättävistä ja veikeästi  ideoiduista tuotteista, aina koriste-esineistä käyttötavaroihin. Kuvapläjäys perään ja olet koukussa. Rva K on jo! Takuuvarmoja hyvänmielenostoksia -omaan kotiin tai pukinkonttiin. Mitä tuumaat?

Perhaps kuvassa meidän tuleva joulukuusi tälle vuodelle -ei varista!Kotiin tuomisina sälekaihtimista tehtyjä kuusenpalloja (and -Anne Nygård design) sekä vanhoista kirjoista tehtyjä riippuvia koristeita (Kokkotyösäätiö) joulun koristepalettiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K