torstai 2. lokakuuta 2014

Antti Paalanen - MELUTA (We Wanna Make Some Noise)

Jokainen kuulee musiikin omalla tavallaan. Tässä pieni vilaus minun sieluni maisemaan.

Yksin kotona. Imuri. Imurointia varten sopivan vimmainen fiilis (homma tulee tehdyksi). Tiedättekö, sellainen härkätaistelijan rintarottingilla-asento, valtava päättäväisyys ja pari uhkaavaa askelta kohti vihollista. Ensimmäiset tahdit 'Meluta' -kappaleesta kajahtavat korviin.

Rva K:lla on tapana tanssahdella kaikessa yksinäisyydessään ja nyt alusta saakka kappaleen jylläävä energia vangitsee mukaansa. Liike alkaa villasukkaan verhoutuneen oikean kantapään tamppaavalla jytkeellä edeten polven 'marttisyrjämäiseen' vetkutukseen. Virttyneeseen yöpaitaan verhoutunut lantio ei voi olla liikkumatta ja niin molemmat jalat vuorotellen irtaantuvat lattiasta. Kädet kurottavat kohti imurin vartta ja tempaavat kavaljeerin mukaan villiin tanssiin. JOS Rva K:lla olisi paplarit, niiden kuuluisi tutista jo.

Villi tanssi vie imurin kanssa luistelevan, naispuolisen villasukkamatadorin, punaisen Volta-merkkisen muletansa kanssa huoneesta toiseen. Vauhti kiihtyy, kunnes Rva K hetkeksi siirtyy kameleontin tavoin tunnelmasta toiseen, nappaa paitulin helmasta kiinni ja vetäisee flamenco-soolon.

Vielä kerran muleta ja matador kohtaavat loppuhuipennusta varten kunnes .. kappale loppui. Vilaus ympärille - näkikö joku?! Tukka pois silmiltä, hiki pois otsalta ja villasukat ojoon. Hyvä fiilis ja Volta pois silmistä. Pölyt pyyhkiytyvät kuin itsestään hyräillessä vielä tarttuvaa melodiaa. Rva K myhäilee itseensä ja saavutuksiinsa tyytyväisenä.

Jos joku kappale saa imuroinnin tuntumaan hauskalta - se on silloin HUIKEA biisi. Kuunnelkaa!
Paluumatka pilkkopimeässä sateessa keskellä-ei-mitään jatkuu. Katuvaloista ei tietoakaan. Paitsi nyt.2 kommenttia:

Kiva kun kävit!

-Rva K