lauantai 27. syyskuuta 2014

Siitä tuli sittenkin hyvä aamu

Yömyöhäinen herkkuhetki kulminoitui toffeejäkkikarkin irroittamaan palaseen takahampaan paikkauksesta. S**t. Hidas aamu vaihtui herätyskellon pirinään ja yritin parhaani mukaan kiitää tasan yhdeksäksi päivystävän hammaslääkärin vastaanotolle. Siellä nopeus on valttia. Kyynärpäätekniikkaa ei tarvittu, mutta viittä vaille yhdeksän nykäisin vasta kolmantena oman jonotusnumeroni telineestä, tosin yksi oli jo sisällä poran vitinästä päätellen. Jos päivä alkaa käynnillä päivystävällä hammaslääkärillä niin... Things can only get better!

 Itse vastaanottokäynti sujui mitä mainioimmin, kuten aina ja kaikesta selvittiin ilman puudutuksia ja ilman kipua ( ja HAA - ilman sitä puutikkua jos tiedät mitä tarkoitan!). Se oli se ajataus siitä herätyskellosta kaikkein tympein. Ei kun takaisin kotiin ja ruokaa kohti.

Gorgeous - ti amo! Hyvä lukaista joka aamu kahvinkeittimen vierestä. Itsetuntobuusteri parhaimmillaan (Therese Sennerholt). Riinan grafiikka kertoo minun tulkinnalla rakkaudesta ruokaan.
Aamupalaksi ei aamun ruokailuhetkeä voi parhaimmallakaan tahdolla enää kutsua, mutta onhan sille oikeakin nimi. Ranskalais-tamperelaisella brunssilla siis tähän lauantaihin. Vähän downshiftingiä, verrarit jalkaan ja ruoka tulille.

Menu

Tapolan Mustaa makkaraa rapsakkana pannulta, puolukan kera
Matkan varrelta mukaan tarttuneet tuoreet croisut (croissantit, pitkä sana)
Ciabattaa & reissaria kokoelmalla juustoja
Vihreitä

Teetä, kahvia, maitoa, vettä

Iso EGO ja murua rinnan alle

Rakkaus Stefan Lindforsin alunperin Arabialle suunnittelemaan EGO-sarajaan syttyi Syster S:n innoittamana. Häälahjaksi saadun astiaston seuraksi sopivat mainiosti niin Teema-sarja, kuin myös Marimekon Oiva-sarjan kuosit esim. kuvan Siirtolapuutarha.

Perintökalleus

Taustalla komeileva Heikki Orvolan Nuutajärvelle suunnittelema Miranda-sarjan malja ei pääse lainkaan oikeuksiinsa tässä kuvassa, mutta suurena rakkautena tulee osumaan vielä moneen kuvaan myöhemmin. Halusin kerätä sarjan kattausastiat kirkkaana sekä vihreänä -vielä puuttuisi kirkas jalallinen kakkulautanen. Hra M on informoitu kyllä in case hän lahjaideoita kaipaa...

Pääosaa esittää kuitenkin perintökalleus, kirkas kaadin kuvan keskellä. Tutan suvusta periytynyt ihana lasiesine, jonka suunnittelijasta minulla ei ole mitään hajua. Anyone? Selkeä muotokieli miellyttää suuresti ja pohjasta löytyy ihana ympyrä lasipalloja, joiden päälla kannu ikään kuin seisoo. Tunnearvoa tällä kannulla on valtavasti ja kaunis se on, sama kuka designin takana on. Jos jollain on tietoa -jaa ihmeessä!

Selkeälinjainen, vanha kotimainen lasidesign ja nimenomaan kynttilänjalat, tuikkulyhdyt sekä tarjoiluastiat. Loistava lisä moderniinkin kotiin luomaan kerroksellisuutta, sekä liittämään tämän päivän moderni sisustus osaksi Tuunaamon aikaansaannoksia. Lausehirviö, mutta ehkä kestätte ;D Myöhemmin olen päättänyt tutustua muihin blogeihin, joista olen saanut vinkkauksia. Niitä voi toimittaa lisääkin, kommentoikaa ihmeessä! Nyt soffalle. Vatsa täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K