maanantai 29. syyskuuta 2014

Lazy Sunday ja kasaripizzaa

Hyvästit Parman kinkku ja pehmeä mozzarella. Mikä rucola?? Tänään Tuunaamo Crew yhdisti kaiken luovuutensa ja nautti työn hedelmänä ihan oikeaa peltipizzaa, kaulittuna joka kulmaan. Ketsuppi oli loppu, joten oli pakko hienostella tomaattimurskalla. Kieltämättä rikkoi muuten niin historiaa huokuvan kokonaisuuden. Toisella pellillä komeili tonnikala ja toisella jauheliha tomaattipedin päällä. Siihen perushöppeeksi vielä ananas, aurajuusto, valkosipuli sekä juustoraaste. ystäväni T tarjoili vastaavan kattauksen eilen, mutta hän oli täydentänyt setin vielä mokkapaloilla. Ainoa jännitys oli, että onnistummeko yhtä maukkaasti?

Ei voi moittia..

 Bon appetit! Törkeen tervellinen iltapala..... ;D

We did it!! Välillä on hyvä palata back to basics ja eilisestä keskustelusta Ystäväni T:n kanssa voisin nostaa vielä makaronisalaatin tähän sakkiin. Perusaineksia, suoraa toimintaa ja tuloksena suoraviivainen safka. Miksei useamminkin?

Lazy Sunday

Tätä sunnuntaita kuvaa hyvin Pikku-O, joka vetäsi aamusta peitot korviin ja tuumasi, että "Mää pökkötän viejä. En tuu." Mitä siihen sanomaan? Antaa pojan pökköttää :D Pökkötyksestä siirryttiin Rio2 -elokuvan pariin ja edelleen pyikkäreissä kohti päiväunia. En voi väittää vetäisseeni yhtään sen kummempia kamppeita niskaani vaan vönyin verrareissani kunnes ryhmäliikunta kutsui ja kävin vetäisemässä yhdet SH'BAM(R):it paikallisella sunnuntaibailukansalle. Ja pökkötykseenhän se päivä myös päättyi. Ja päättyy kohta itse kullakin. Yökyöpeli Rva K valmistautuu uuteen työviikkoon ja tähyilee vaihteeksi matkalaukkua tiistain starttia varten. Sitä ennen kauniita unia, "natinatit" ja ZZZzzzzzzzz.

Näihin aamun kuviin ja tunnelmiin - öitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K