sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Uutta ja vanhaa kajareista - aina ihana sunnuntai!

Mysbyxat jalassa ja nalletossut, joita ei tee mieli lainkaan riisua sunnuntain kunniaksi. Perinteitä kunnioittaen piiiiitkät unet, yhteinen aamiainen lämpimine sämpylöineen ja iltapäivään yökkäreissä. Okei vähän ulkoilua jne jne, mutta suht rentoa hengailua kuitenkin vain kotosalla.

Voiko parempaa alkua päivään olla kuin kajareista kajahtava Uptown funk, rouvan musaihastus tällä hetkellä. Pyjaman housut lepattaen parit tanssiaskeleet keskellä olohuoneen lattiaa (kuvioon kuuluu pakollisena teinien "Äiti sä oot nolooo..) ja lanteet heiluu entistä letkeämmin. Pikku-O osallistuu ilonpitoon ja loppuhuipennuksena villasukkajuoksua ja slide toiseen päähän taloa. Ehkä kerta kiellon perään vähän rundia joraten takaisin ja takan ympäri... Videon pojjaatkin osaa muuten jortsuaskeleen jos toisenkin.

Oh Thank You Mark Ronson ja Bruno!!
Perään voi fiilistellä heti vanhemmalla favoritella, jonka tahdissa voi jatkaa kotijammausta. Ihana, niin tuttu torvisetti heti alkuun saa hyvän fiiliksen ja lämmön mykkyrälle sydämen seudulle ja sieltä ulos. Aurinko vain puuttuu, mutta  mutta...  "Where ever you go, no matter the weather -Always bring your own sunshine!"

Polvet letkeäksi, here comes Curtis Mayfield - ja suunta on ylöspäin. Kuinkas muuten :DNyt ylös, ulos ja jäälle. Sen jälkeen tuoksuu nenään Nutella-brownie ja kuuma kaakao...
Rennon letkeää sunnuntaita kaikille!Näihin kuviin ja tunnelmiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K