torstai 1. tammikuuta 2015

Goodbye to radiosilence - tervetuloa 2015!

Täällä taas rouva näppäilee koneellaan, kuin mitään ei olis tapahtunut. Mihin kaikkosi viikko ihmisen elämästä? Let me tell you. yhdessäoloa, iloa, kynttilöitä, ruokaa, paketteja, rapinaa, ruokaa, suklaata, kukkumista, ruokaa, suklaata, elokuvia, pelejä, kirjoja, ruokaa, suklaata, ruokaa, suklaata, ruokaa. Ja juhlakauden mahtava suolaistamakeaasuolaistamakeaa-flow on parhaimmillaan.

Niin myös kilisteltiin poks-poks ja lehti kääntyi uuden vuoden puolelle. Mitä pitää sisällään vuosi 2015? Toivottavasti hienoja hetkiä, onnistumisia, ilon aiheita, rauhaa ja ennen kaikkea lots of love -eikö? Puhutaan laihiksista sitten myöhemmin. Lupaan myös olla lupaamatta mitään. Toivon silti löytäväni terveellisen ruokavalion valon jälleen, sillä tähän voi olla vaarallista tottua -varsinkin näiden kepakoiden kanssa..

Kuvien kanssa kävi köpelösti, sillä sain varsin säädyllisiä otoksia oikealla kamerallani, mutta piuha kuvien siirtämiseen koneelle on hukkunut ja jälleen kerran kännykkä-back up astui kuvioihin. Mikäs paremmin sopisikaan vuoden ensimmäisen päivän postaukseen kuin kalenteri vuodelle 2015 vierellään tabula rasa-hengessä tyhjät kehykset. Kaikessa rauhassa odottamassa tulevan vuoden juttuja. Huikeita juttuja toivon mukaan.


Kaunisteen kalenterin vuodelle 2015 on kuvittanut Antti Kalevi helmitaulun hengessä
P.S. Joulukoristeet vielä paikoillaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K