sunnuntai 9. marraskuuta 2014

DIY-puuhaa suunnitteilla (liittyy siihen J.llä alkavaan..)

Son moro. Isänpäiväkierros takana ja taasen kotona kynttilänvalossa. Ihanat isät ovat päivänsä ansainneet! Viimeisessä kyläpaikassa soi kasetilta (kyllä - ihka oikeaa c-mallia :D) vanhat joululaulut ja väkisinkin ajatukset kääntyvät hiljalleen jouluvalmisteluihin -johan ne ekat pikkujoulut kolkuttelevat tulevana perjantaina. Jälleen kerran Rva K päättää vankkumattomalla tarmolla, että tänä vuonna kaikki tehdään hyvissä ajoin. Kyllä! Ihan varmasti....

Ihan ekana pitäisi kursia kasaan ihan "ikiomatekemä" joulukalenteri, sillä takan sivussa on the Paikka valmiina. Kankaita on varastossa vaikka kuin, puutkin jo melkein valmiina. Enää tarvitsisi päättää minkälaista mallia lähtisi vääntämään. Silmissä siinsi aluksi hyvinkin graafinen -ylläri sekä säntillinen suunnitelma. Sulhanen totesi kuitenkin ääneen, että saisihan siinä jotain lapsellistakin olla ja tottahan se on. Ei se kalenteri rouvalle itselleen tule, kunhan on sen verran jujua, että viitsii kuukauden päivät sitä katsella. Vai olisikohan sittenkin tämän joulun teemana siinäkin kankaiden sijaan vanhat kirjat ja niiden kierrättäminen?

Ennen kuin kallenderista tai mistään muustakaan omin pikkukätösin tehdyistä koristeista mitään kuvamateriaalia näyttää, Rva K tarjoaa makupalana mitä mainioimman kuusen à la Mirka Johansson -olkaa hyvä!

Tarinan kuvan takaa löydät täältä . Kuva lainassa sivustolta www.mirkajohansson.fi
Siellä on vaikka mitä  mukavaa
Se on maanantai käsillä -oikein mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K