sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Aamu lähti vauhdilla - aamukaffekuvat olkaa hyvä

Ta-taa darlings ja sutjakkaa sunnuntaita! Ääntä on verrytelty urakalla kuoroleirin puitteissa ja kroppaa vielä sen perään. Ihanassa lämmössä sai ihanien asiakkaiden kanssa viettää verkkaisen hetken Bodybalancen(R) parissa ja taas on rouva niin vetreänä niin vetreänä. Koska aamukaffet siis päivän lukkarin vuoksi ohitettiin vauhdilla, laitetaan kuvat näin jälkijättöisesti.

Ihania kahvi- ja kaakaotuotteita by Nicolas Vahe (jostain syystä läppäri salakavalasti virnuilee minulle ja kieltäytyy antamasta e-kirjaimen päälle "heittoa" -sorry Nicolas!) Sametinpehmeät kahvit ensin hyllystä koneeseen ja loraus kinuskisiirappia mukin pohjalle. Henkilökohtaisesti pidin mausta, mutta en makeudesta, mutta jos ostaa siirappia, ottaa sen suhteen kyllä tietoisen riskin. Tilauksessa siis makusiirappi, joka ei ole makea. Siis ei ole siirappi toisin sanoen. Tuotekehitykselle vinkkinä ;)
Ja Syster S:ää lainatakseni "voi auttakaa" miten ihana kaakao! Pehmeä suklaa ja siinä twistinä appelsiini sekä hentoinen kaneli. Tätä ei "kurriin" kannata tuhlata, vaan kunnon siniseen tai jopa punaiseen maitoon ja lämpimänä kiitos!
Kaakaosta puheen ollen, jospa vielä yhdet perhaps yömyssärinä... Nyt ZZzzzzz.
Tarmokasta tulevaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K