sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Sunnuntainen Joulutori sekä Living and Room -selailua

Tänään Joulutori, jossa tarjolla vaikka ja mitä. Kämmenenkokoisista korvapuusteista lastenvaatteisiin, kirppistelyyn sekä tietty joulukoristeisiin. Sen jälkeen Mummula, ruokaa ja Pikku-O:n päikkärit feat Rva K ja sulhanen ZZZzzzzzzz..

Living and Room oli myös esillä joulutorilla ja sain käsiini viimeisimmän katalogin. Nettikuvastoa plaranneena kuvittelin, että Päämajaann sopivia mukavia juttuja oli huomattavan rajoitetumpi määrä. Myönnettävä on, että Rva K oli väärässä (mikä sinänsä todella harvinaista ;D ) Kuvastosta liveselattuna löytyi paljon mahtavia yksityiskohtia, jotka netissä selatessa vain pääsivät livahtamaan ohi silmien. Henkilökohtaisesti pidän siitä, että lehteä saa käpistellä ja plarata edestakaisin lempisivuillensa. Mikään ei livahda ohitse ja uusia asioita löytyy joka selauskerralla. Tässäpä muutama kohokohta ja pari innostusta liittyi kuvausrekvisiittaankin. Jos joku tunnistaa mustan pikkupöydän alkuperän (se jossa on valkoinen sisus) oh do tell jälleen! Kuvat Living and Room-kuvastosta.

**** (Pari hetkeä myöhemmin Rva K myöntää vajavaisuutensa ja puusilmä oli ohittanut pöydän kuvastosta kolmeen kertaan! Effect -pöytä siis löytyy kuvastosta ja siirtyy toivomuslistalle. Kannattaa siis selailla jatkossakin -aina vain uutta!)Ja nämä lähtivät mukaan muuten vain. Kuusta odotellessa :DMä luulen, että tuo JUL-kynttelikkö muuttaa meille!

Living and Room kotikutsuihin voit tutustua esimerkiksi Minnan kautta fb Living and room / Minna Pöyhtäri sekä kuvastoon pääset käsiksi www.livingandroom.fi -sivustolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K