maanantai 30. maaliskuuta 2015

What happens in the toilet? Oh, well.... ;D

Pikku-O se harjoittelee parhaassa uhmaiässään, että missäs niitä vessajuttuja oikein olikaan soveliasta puhua. No mitä äiti tekee, kirjoittaa tekstin blogiin! Sehän se vasta soveliasta onkin :D

En ole vielä aiemmin kertaakaan toivottanut teitä tervetulleeksi Päämajan päävessaan, kotoisasti hyysiin. Hyysi toivottaa sydämellisesti tervetulleeksi hädän kuin hädän, jättämättä ketään pulaan. Nyt kuvassa oleva pyhäveski sijaitsee Päämajan länsisiivessä ja sen käyttäjäkunta koostuu pääsääntöisesti vieraista sekä Tuunaamo Crewn teiniedustajista, jotka majailevat ihan hyysin tuntumassa. 

Hyysin sisustus noudattaa päämajan alkuperäistä, lähes spartalaisen pelkistettyä sisustuskaavaa valkoisine pintoineen. Yleisilmettä pehmentää yhden seinän verran eteisen sekä olohuoneenkin katosta tuttu, vahattu mahonkivaneri. Hyysi odottaa edelleen lopullista peiliä (vt. peili on kohta niin silmään juurtunut, että eihän sitä saa enää kohta vaihdettuakaan ..), valaistusta sekä listoja, mutta onneksi tauluasia saatiin kondikseen. First things first!

Törmäsin hyysin uuteen tulokkaaseen haettuani paffilaatikoita yhdestä kaupungin suosikkiliikkeistäni, Legerasta. Therese Sennerholt Designin (olet kenties aiemmissa postauksissani törmännyt jo samaisen suunnittelijan muihin töihin Päämajassa) kortti lepäili yksinään pöydällä hieman jo siipeensä saaneena ja kysyinkin, josko kyseisellä yksilöllä olisi vielä sattunut olemaan klooneja tarjolla. Ei ollut, mutta totesin siihen samaan syssyyn, että eipä tuolla oikeastaan väliä ottaen huomioon taulun lopullisen sijoituspaikan kehystyksen jälkeen. Ja voilà!


No niinhän se saattaa joskus käydä... Onneksi viikunantuoksuinen kynttilä pelastaa tilanteen, kuin tilanteen (Partylite) :D
Miksi hyysissä on kaksi vessaharjaa? Have no idea!

Tänään on leffamaanantai ja Interstellar odottaa. Niin ja mässy. See ya!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K