sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Oi kuusipuu, oi kuusipuu ja rocky roadit päälle

Viikkoon on mahtunut kaikkea mahdollista ja taasen tunnit ovat vuorokaudessa loppuneet kesken. Ennen kaikkea kiirettä, kunnes rouvan vauhti hiipui ja kyynärsauvojen kanssa toistaiseksi jatketaan matkaa. Ei siitä sen enempää. Katseet kääntyy jouluun - Oi kuusipuu!

Perinteisesti Päämajan kuusi on ollut "reiluhko", mutta tänä vuonna sulhanen toi metsästä ehkä suurimman kuusen Päämajan viisivuotisen historian aikana. Vielä siinä ei ole edes valoja, mutta kunhan tiputtaa loputkin vedet, pääsee lapsikatras huomenna koristeiden kimppuun. Jospa valoilla fiilistelis jo tänään...

Keittössä voi seistä yhdelläkin jalalla, kankkukrampin uhallakin ja leipasta muutamat kakkuset. Pätkiskakun minttusuklaa leijailee vieläkin nenässä ja baakkelssi odottelee suklaahuntuaan keittiön nurkassa. Taatelikakku ja muutama muu leivonnainen odottelee jo pakkasessa ja piparitaikina keittyi odottellessa kakkua uunista. Rocky road on riittoisa ja sopivan makea suupala, jota syödessä harvoin haluaa santsata kovin montaa kertaa ;D Vaahtiksia, honey rosted cashewpähkinöitä ja karpaloita. Joko kohta saa vetää eka överit?


Ja loppukevennyksenä videon pätkä Pikku-O:n kammarista. Pikku-O:lla on sulhasen perintökuusi huoneessaan, mutta värivalot sanoivat sopimuksen irti viime vuonna ja palaa kärähtivät kiinni muovioksaan.. yhtään en edes pidä moisista, mutta ajattelin kuninoittaa perinnettä ja hankkia vastaavat tilalle. Kyllä siinä oli Puuha-Pete ystävineen ihmeissään..


Som tur, sieltä löytyi nappula, josta nuo valot sairauhoitettua. Mutta hei -kolme yötä jouluuuun on!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!

-Rva K